UA-79627111-1
B.BOSMAN
DE SLEUTEL-  EN SLOTENSPECIALIST
Johan de Wittlaan 19 6828 XB Arnhem
© Bosmansleutels 2014
Home Home Openingstijden Openingstijden Contact Contact Sleutels Sleutels Autosleutels Autosleutels Cilinders Cilinders Kluizen Kluizen Links Links
Transpondersleutels en afstandsbedieningen.
In 1995 is de autobranche begonnen met het verwerken van startblokkeringen in de kop van de autosleutels, de zogenoemde transpondersleutels. In de jaren hierna heeft de technologische ontwikkeling niet stilgestaan en zijn er steeds nieuwe generaties van de transponder verschenen. Inmiddels beschikken wij over geavanceerde apparatuur waarmee wij deze transponders kunnen uitlezen en kopieren. Ook de bijbehorende afstandsbediening vormt hierbij in de meeste gevallen geen obstakel. Ook bij ons is deze techniek nog volop in ontwikkeling en zullen wij in de toekomst steeds meer transponders kunnen inlezen. Nu al kunnen wij een groot aantal transpondersleutels kopieren. Om er zeker van te zijn dat wij ook uw sleutel kunnen maken adviseren wij u om met de sleutel bij ons in de winkel te komen. Door de sleutel uit te lezen kunnen wij dan direct zeggen of wij deze voor u kunnen maken. Indien u niet in de gelegenheid bent om eerst even bij ons in de winkel langs te komen kunt u ons ook via e-mail uw vraag sturen op bosman@bosmansleutels.nl  of via WhatsApp op 06-53710320. Hieronder een overzicht van merken waarvan wij nu reeds de meeste sleutels kunnen dupliceren. NEEM VOOR HET DUPLICEREN VAN TRANSPONDERSLEUTELS ALTIJD UW AUTO EN ALLE NOG IN GEBRUIK ZIJNDE SLEUTELS (OOK RESERVESLEUTELS) MEE. DIT IS NODIG VOOR HET INPROGRAMMEREN VAN UW NIEUWE SLEUTEL IN DE AUTO.
Aangesloten bij:
Voor het dupliceren van Opel sleutels is een pincode nodig. Vaak kunnen wij deze uitlezen, maar bij sommige modellen moet de picode bij de dealer worden aangevraagd.
Bij FIAT autosleutels is het meestal vereist om eerst bij de dealer een picode aan te vragen. Het kan ook zijn dat deze vermeld is op een pasje die u bij aanschaf heeft gekregen.